Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix via AP

Annonse
Se TV direkte

Alexander Munksgaard hentes på en låneavtale som omfatter opsjon om kjøp. I løp av de siste dagene har også Trace Akino Murray og Ole Martin Kolskogen signert for Aalesunds Fotballklubb.

– Alexander er en spiller vi har diskutert i flere vinduer, men det var først nå at det var mulig å realisere dette. Han har en fin alder, og kommer inn med erfaring og kvaliteter som definitivt vil styrke oss, skriver klubben i en pressemelding.

Det sier sportslig leder Bjørn Erik Melland om den 25 år gamle danske forsvareeren Alexander Munksgaard, som kan bekle både back- og stopperplass.

– Jeg kommer fra Danmark med en del erfaring, så jeg er klar til å bidra med det her i det som forhåpentligvis blir en super sesong. Jeg spilte sammen med Kasper Lunding på høyresiden i AGF, så vi har et godt kjennskap til hverandre der.

Dansken har skrevet under på en utlånsavtale med Aalesunds Fotballklubb. Den har en varighet til 31. juli, og i avtalen ligger det også en opsjon om kjøp.

Alexander kommer fra Superligaen og AGF. Han startet karrieren i FC Midtjylland, hvor han spilte til 2019. I en periode var han på utlån til Lyngby. Veien gikk videre til AGF for fire år siden.

– Vi er veldig fornøyde med at vi får Alexander Munksgaard til AaFK. Han har på tross av sin unge alder over 100 kamper i Superligaen for AGF. Han har spilt på alle aldersbestemte landslag for Danmark, og tok bronse i Superligaen med AGF i 2020. Spilte da fast på laget. Han kan bekle både back og stopperplass. En seriøs og fin fyr med gode referanser, lyder det fra AaFKs hovedtrener Lars Arne Nilsen.

Alexander Munksgaard  har en rekke kamper for Danmark på aldersbestemte landslag. Han har representert de danske drenger fra U16- til U21-nivå. Totalt har det blitt 46 kamper med flagget på brystet.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.