Andreas Voie Juliebø gleder seg til å spille i hjembyen igjen.

Annonse
Jobbpartner toppbanner

Andreas har mye å styre med som frilans trommeslager og sisteårsstudent hos The Liverpool Institute of Performing Arts (LIPA) i England, samt ekstrahjelp i butikk. I dag skal han og resten av bandet vise frem noe av det de har jobbet hardest med de siste to årene, når de spiller på Vega American Rockbar i kveld.

– Jeg gleder meg til å vise frem et av prosjektetene jeg har jobbet hardt med gjennom mine hittil to år på LIPA. Så håper jeg bare sunnmørspublikumet stiller opp, ettersom konserten finansierer studio og reisen vår hit! Vi gleder oss veldig, også gleder jeg meg til å vise bandet rundt i verdens vakreste by, sier Andreas Voie Juliebø.

Møttes på skolen.

De fem medlemmene i bandet møttes på LIPA for rundt to år siden. Sammen med vokalisten fra Nord-Norge, Nora Konstanse Hansen, er Eirik Hansen på elgitar, Marius Rekstad på tangenter, Andreas Molde på bass og Juliebø på trommer.

Gruppa spiller det de kaller alternativ folk-pop-rock og innspillingen av de første sangene startet november 2012, i samme platestudio artister som Coldplay og Diana Ross har brukt.

– Jeg tror at man må drømme stort og sette seg små mål underveis. Første målet mitt er å kunne leve av musikken i Norge, så får vi se hvor veien går videre. Kanskje jeg spiller rundt i hele verden og har et hjem i hvert verdenshjørne? Det hadde jo vært innmari kult!

Siden skoleåret ikke starter før midten av september benytter bandet tiden til innspillingen av nye sanger i Ocean Sound Recordings på Giske.

Slik markedet er nå, spiller de inn sanger og gir de ut stykkevis for å få mest mulig ut av låtene. Men de har lyst å spille inn en plate en gang.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022