Norges Beste Studentbedrift 2022 er MEDS SB fra NTNU Ålesund. De tilbyr er et rent marint kollagenpulver laget av restråstoff fra hvitfisk. 23 studentbedrifter konkurrerte i til sammen syv kategorier – og om å bli best i Norge. 

Annonse
Ørskog Bilsenter banner profil

Produktet MMEDS SB tilbyr er et rent marint kollagenpulver laget av restråstoff fra hvitfisk. Kollagenpulveret har fått navnet MMEDS-kollagen. Restråstoffet som benyttes i produksjonen mottas fra ulike fiskemottak i Sunnmøre og omegn. På denne måten bidrar MMEDS til å kutte ned på klimautslipp i sammenheng med transport, samt kostnader knyttet til transport. I tillegg gir de rester som ellers ville blitt kastet ny verdi og gjør de til en ressurs. Deltagerne i bedriften er Eva Audunsdottir, Mari Hegvik og Sara Feruglio. 

En lettere sjokkert daglig leder, Sara Feruglio var henrykt over seieren.  ­– Det føles helt sykt, og det er så gøy. Det er fantastisk å få igjen for alt det harde arbeidet vi har lagt ned, og det har vært utrolig motiverende å møte folk som har troa og som ønsker å hjelpe oss videre. Nå gleder vi oss til å gi jernet frem mot EM, sa Feruglio etter at seieren var sikret.

Gjennom seieren i NM blir MMEDS SB også representant for Norge under EM for studentbedrifter i Tallin i Estland i juli.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.