Ny nederlandsk spiller til AaFK

0
Foto: AaFK

Aalesunds Fotballklubb er enig med 30 år gamle Quint Jansen om en kontrakt ut 2021-sesongen. Spilleren har de siste sesongene spilt for Mjøndalen, der han kan vise til over 100 kamper.

Annonse

Kontrakten med Buskerud-klubben gikk ut ved nyåret, og Jansen kommer derfor gratis til AaFK, skriver klubben i en pressemelding. Hovedtrener Lars Arne Nilsen forteller at han er veldig fornøyd med å få Quint Jansen inn i troppen.

– Han er 30 år og har mye erfaring. Han kjenner norsk fotball godt og har mange kamper både i OBOS-ligaen og Eliteserien. Han har god fysikk og er rolig med ballen. Han vil også gi oss god dødballkraft. Vi har gode referanser på ham både som type og spiller. Vi gleder oss til å få ham til AaFK, sier Lars Arne.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland sier at nykommeren vil gi tangotrøyene en dimensjon som laget trenger i en lang og tøff sesong.

– Vi er derfor veldig fornøyde med å få dette på plass nå, slår Bjørn Erik fast.

Den 193 centimeter høye midtstopperen, som har en fortid i de nord-norske klubbene Finnsnes og Junkeren, samt nederlandske Hellas Sport, gleder seg til å komme i gang i Aalesund.

–  Da jeg fikk vite at AaFK var interessert tenkte jeg at det var spennende. Jeg trengte ikke å tenke meg om to ganger, sier Quint.

Annonse
DEL