Ny nederlender til AaFK

0
Pressefoto: aafk.no

Den nederlandske 24-åringen trives best som vingback på høyre side og har erfaring med Bohinens formasjon. Shaquill Sno har en fortid fra Ajaxakademiet.

Annonse

Aalesunds Fotballklubb har kommet til enighet med Telstar på nivå to i Nederland om en overgang for Shaquill Sno. Sno har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen.

24 år gamle Sno opererer primært på høyre side, men har også kamper på motsatt kant.

Hovedtrener Lars Bohinen er strålende fornøyd med nysigneringen.

– Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss Shaquill. Han har spennende ferdigheter og kan bekle begge vingbackposisjonene. Shaquill er et produkt av Ajaxakdemiet og har gått en god skole. Han har evnen til å passere motspillere og kombinere med medspillere. Med denne signeringen begynner vi å nærme oss en fullverdig tropp. Men det kommer mer, avslutter Bohinen.

Amsterdam-gutten er et Ajax-produkt, og var en del av storklubben fra 2004 til juli 2015. Turen gikk videre til Almere Citys U21-lag, før han ble Telstar-spiller i sommervinduet 2017.

– Jeg gleder meg til å spille for Aalesunds, dette er et riktig steg for meg å ta i min karriere. Fordelen min er at jeg kjenner til formasjonen som AaFK spiller, i min gamle klubb har vi spilt med både tre og fem i bakre rekke. Dette er rett match for meg, ut fra hvordan jeg ønsker å spille. Dette ser jeg fram til, avslutter Sno.

Spilleren har tidligere representert det nederlandske G15-landslaget.

Shaquill knytter seg til resten av troppen førstkommende mandag.

Annonse
DEL