Endelig kan Ørstingene nyte publivets gleder igjen. I kveld er nyoppussa lokaler klar til å ta imot gamle og nye gjester.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Kjell og Berit Larsen åpner opp igjen med nyoppussede lokaler i Norrøna Pub i Vikegata. Mye er nytt, men likevel lett gjenkjennelig. Stilen er den samme.

– Vi er fremdeles en brun pub, men vi trengte å fornye en del ting og nå er 80% av lokalet helt nyoppusset sier Kjell Larsen og tilføyer at de vil drive som tidligere, med blant annet innslag av trubadurer.

Det har gått 2,5 månder siden de stengte. Tiden har de brukt godt. I dag åpnes dørene igjen.

– En ting er hva som er viktig for andre, men vi har gjort mye som er viktig for oss. Vi er de samme. Det er nyåpning av gamle Norrøna Pub, og vi gleder oss forteller han.

Scena er flyttet og erstattet av sitteplasser. Miljøet har blitt mer åpent, og det er lettere for de ansatte å holde oversikten over lokalet.

Savnet av bygdefolket

De har hørt at de er savnet i bygda.

– Det er veldig kjekt å få den responsen vi har fått. Jeg skal ikkje langt utenfor døra før folk kommer bort til meg for å spørre om vi ikke skal åpne igjen snart. Folk har sett at her har vært lys og sier at de har hatt håp om at vi skal åpne igjen. Nå kan vi endelig bekrefte det det, bare at det vi kan tilby vil være finere og bedre, lover Kjell.

Tanken er å drive som før, med fokus på fotball, levende musikk, biljard og annet som er sosialt.

-Kanskje blir det også quiz kvelder tilføyer Kjell Larsen.

– Vi vil holde åpent også i jula, og vi gleder oss til å se nye og gamle ansikt

Annonse
Indre Bane ny februar 2022