24 år gamle Cláudio Rafael Soares Braga har nå signert for Aalesunds Fotballklubb etter å ha imponert over to sesonger for Moss FK.

Annonse
1914 Banner 1070×240

– Dette er en overgang vi har jobbet med siden i fjor høst, og det er veldig gledelig å få landet det, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

Cláudio er en kreativ offensiv spiller med mye målpoeng i seg, noe 21 mål i seriespill for Moss de siste to sesongene viser. Han har både kvaliteter, alder, erfaring og en væremåte som passer oss godt, fortsetter han.

Hovedtrener Christian Johnsen beskriver vår nye spiss som en løpssterk og kreativ spiller.

-Cláudio Braga kan tilføre oss enda flere målpoeng. Han kan bekle både kanten og spiss-rollen, og er god i kombinasjonsspillet. I tillegg så er det en veldig bra type å ha i garderoben, forteller Johnsen.

Braga landet på Vigra mandag formiddag, og ble plukket opp av representanter fra klubben. Det var en svært imøtekommende og hyggelig portugiser som fikk se et snøkledd Ålesund. Han forteller at han gleder seg veldig til å komme i gang med trening og kamper for sin nye klubb. Også klubbens farger tiltaler ham. Som ivrig spiller av TV-spillet Pro Evolution Soccer, kunne han fortelle at han brukte å velge oransje og blå som draktfarger når han opprettet klubb i spillet.

Braga, som er fra fotballbyen Porto, har lest seg opp på Ålesund og drar sammenligninger mellom de to byene. Nærheten til havet, sjømat og vakre omgivelser er noe av det angrepsspilleren ser fram til å oppleve.

Den blide portugiseren rakk å bli en svært populær mann hos supporterne i Moss, og har mål om å få et veldig godt forhold også til Aalesunds supportere. Treningsiver, entusiasme og engasjement er noe som kjennetegner Braga, som mandag ettermiddag deltar på sin aller første treningsøkt som AaFK-spiller, skriver klubben i en pressemelding.

Annonse
Indre Bane 1070×240