Det tradisjonsrike bilforretningen i Ålesunds ledes igjen av en Rørhuus.

Annonse
Gardane langs Storfjorden

90 år etter at familen Rørhuus ble en av landets første opelforhandlere, er en ny Rørhuus tilbake i førersete i den tradisjonsrike forretningen.

– Det er her jeg føler meg hjemme, sier Oscar, som de siste årene har drevet bilimport gjennom et annnet selskap. Det har vært noen travle dager nå, men jeg har jobbet her i 17 år tidligere så jeg finner meg raskt til rette.

Etter at firmaene Oscar Rørhuus AS og Sun Auto slo seg sammen for noe år tilbake, fikk den ny bilbutikken MotorForum Rørhuus flere merker, nye eiere og ny ledelse.

– Jeg overtok ledelsen nå i januar og har klare meninger om hvordan jeg vil drive butikken. Vi skal bli mer synlig i markedet og kundene skal oppleve en stadig større grad av kundetilfredshet. Målet er økt voloum og økt omsetning.

Ny Corsa

En gammel kjenning som skal bidra til dette er den splitter nye Opel Corsa. Femte generasjon Opel Corsa vil sette en ny standard i småbilklassen, ifølge selger Andrè Knudsen.

– Dette er den morsomste småbilen jeg noen gang har kjørt. Motoren, en 3 sylindret er helt ny og gir en fantastisk kjøreopplevelse.

Den nye Corsaen er også nominert som en av kandidatene til Årets Bil 2015 av Dagbladet, Din Side og Autofil.

Mye utstyr som standard

Allerede fra innstegsnivået; EDITION, er Corsa svært godt utstyrt. Cruise Control, klimaanlegg, 4-veis justerbart førersete og «City Mode» for enklere manøvrering ved lave hastigheter, bakkestartassistent, oppvarmet ratt og DAB+ radio, er bare noe av standardutstyret.

Utstyrsnivå COSMO har en startpris på 179.900 kroner. Her får du i tillegg utstyr som LED-kjørelys, sportsseter, 16-tommers lettmetallfelger, mørke ruter, kjørecomputer, oppvarmet frontrute, samt et oppgradert multimediaanlegg med seks høyttalere og blåtann for både telefonsamtaler og strømming av musikk.

Toppnivået PREMIUM har en startpris på 199.900 kroner, og inkluderer også delskinnseter, elektronisk klimaanlegg, svingbare bi-xenon frontlys med kurvelys, ryggekamera, parkeringsassisten foran og bak, regnsensor, tåkelys og IntelliLink infotainment med 7-tommers berøringsskjerm og mulighet for applikasjoner for navigasjon og nettradio.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022