Modellagenten Donna Ioanna leter etter Ålesunds neste modellhåp.

Annonse
Jobbpartner toppbanner

Fredag og lørdag skal modellagenten Donna Ioanna lete etter det neste modellhåpet fra Ålesund.

Rykter om flott jenter i Ålesund

– I fire år har jeg årlig besøkt Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger for å rekruttere modeller. I år besøker jeg hele 15 byer og treffer hundrevis av jenter som vil modell. Jeg har alltid hørt at jentene i Ålesund er så flotte så dette gleder jeg meg virkelig til.

Donna har etablert seg på Amfi Moa Syd der interesserte jenter kan melde seg, i tillegg vil hun oppsøke jenter på senteret.

– Jeg leter etter høye jenter som skiller seg ut, de som har det lille ekstra. Det er ofte jenter som ikke tror at de er modellemner som har det som skal til. Jentene kan være fra 14 – 24 år og vil får et kort kurs i sminke, foto og det å gå på en catwalk. Selve finalen er på lørdag.

Har hatt modelldrømmen hele livet

Iris Mork fra Spjelkavik er en av jentene som skal delta i konkurransen. Hun har tidligere gått en helgekurs med Donna og er fast bestemt på karrierevalget.

– Jeg føler at jeg ikke er slik som mine jevngamle venninner, hverken i utseende eller klesstil. Modelldrømmen har jeg hatt siden jeg før jeg begynte på skolen, og har virkelig bestemt meg for at dette skal jeg få til, forteller Iris.

Her kan du lese mer om konkurransen.

Se innslaget her

Annonse
Indre Bane ny februar 2022