TV-podkasten «1914» er en gave til alle som elsker Aalesunds Fotballklubb. Ledet av de tidligere eliteserieprofilene og AaFK-spillerne Lasse Olsen og Karl Oskar Fjørtoft. Duoen har det siste året samarbeidet om TV-podkasten «Utgått på dato» som har tatt for seg tiden de herjet i orange og blått. I 1914 vil de to komme enda tettere på klubbens indre liv i et samarbeid mellom TV Sunnmøre LIVE og AaFK.

Annonse
Se TV direkte

-1914 vil være en TV-podkast som tar lytter og seere nærmere AaFK enn noensinne tidligere. Vi vil presentere intime samtaler, garderobeprat, grundige sportsanalyser og diskusjoner om klubben’s fremtid, sier programleder Lasse Olsen. Gjestelisten vår vil inkludere nåværende spillere, tidligere legender, engasjerte supportere, klubbansatte og alle andre med et sterkt bånd til klubben.

Første gjest ut i premieren av programmet er Arnfinn Mauren. Han har skrevet om AaFKs historie i boken «Tango siden 1914. Få klubber har en bedre fortalt historie om klubbens første 100 år. Mauren tror det blir mer spenning i OBOS-ligaen i år enn det blir i eliteserien.

Siden oppstarten har podkasten «Utgått på Dato» dykket dypt inn i AaFK’s rike historie, fra de tidlige dagene på Kråmyra til den nåværende æraen på Color Line Stadion.

-Responsen har vært overveldende, og vi har mottatt utallige positive tilbakemeldinger, sier Olsen. Imidlertid har Karl Oskar og jeg følt et sterkt ønske om å utvikle innholdet vårt for å bedre fange essensen av AaFK i dag, samtidig som vi ærer klubben’s røtter.

-Vi i AaFK har satt i gang et nytt, fremtidsrettet og spennende sportslig prosjekt. Samtidig er vi opptatt av å være en åpen klubb, som viser det indre liv og hvor vi forsøker å alltid forklare hva vi gjør, hvorfor vi gjør det, og hva det skal kunne føre til, sier klubbdirektør Ronny Stokke. Vi vil by på oss selv, og bruke elementer av klubbens flotte historie opp mot dagens situasjon og hverdag.

En ny retning

En ny retning vil også kreve litt tålmodighet og at vi står sammen om dette. TV-podkasten 1914 tror vi i stor grad vi bidra til å knytte oss nærmere publikumet vårt, dele informasjon og gi hver enkelt et større eierskap til det vi nå holder på med.

-For oss i AaFK er det helt naturlig med et godt og tett samarbeid med Sunnmøre Live. De står for kvalitet i sine leveranser og har et stort engasjement både for klubben og lokalmiljøet, noe som passer oss svært godt. Vi har samarbeidet på flere områder over lang tid, så nå var det på sin plass med en utvidelse.

Klubbdirektør Ronny Stokke som gjest i det første programmet

-Vi mener at AaFK er en viktig og positiv aktør i kulturlivet som bidrar til aktiviteter som skaper engasjement og sterke følelser hos mange. For oss er det hyggelig om vi kan bidra til mer entusiasme i lokalmiljøet med det vi er gode på, sier daglig leder Frank Sekkeseter i TV Sunnmøre LIVE. Vi kan ikke bidra til et bedre resultat på fotballbanen, men om vi kan være på å øke interessen for klubben gjennom gode videoproduksjoner er det supert.

TV Sunnmøre LIVE har i flere år produsert storskjerminnhold med AaFK-spillerne til klubbens lagoppstilling. Vi har et svært godt forhold til folkene i klubben og gleder oss stort til et enda tettere samarbeid.

TV-podkasten sendes hver tirsdag på TV Sunnmøre LIVE fra kl 1730 og på slive.no. Du finner også hele TV-podkasten på AaFKs youtubekanal og på Spotify.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022