Kompisene fra Sunnmøre sykler Norge på langs for kreftsagen.

Annonse
Jobbpartner toppbanner

Martin Notøy Nevstad og Christoffer Remøy Endresen sykler Norge Rundt for å samle inn penger til Barnekreftforeningen. Turen er på heile 5500km.

Sykkelturen

Turen startet fra Oslo 19. juni. 4.juli skal de være på Nordkapp. Men de skal ikke stoppe der; de snur og sykler hele kysten ned igjen til Lindesnes og så tilbake til Oslo. Hele 5500km kommer de til å legge bak seg i denne litt spesielle sommerferien for guttene.

Det er andre gangen at Christoffer legger ut på denne turen. Allerede i 2010 syklet han den samme ruten til inntekt for kreftsaken. Året før døde bestefar til Christoffer av kreft. Da ville han gjøre noe for å minnes bestefaren og samtidig bruke turen til å samle inn penger til kreftsaken.

På denne turen møtte Christoffer den 6 år gamle Simon fra Levanger som hadde kreft. Simon ble erklært frisk i 2012, men etter 2 år kom sykdomen tilbake og Simon er nå under behandling. Det ga Christoffer ideen om en ny sykkeltur med formål å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

Prosjekt Superhelt

Turen har fått navnet Prosjekt Superhelt, fordi Martin og Christoffer ønsker å anerkjenne de kreftsyke barna som noen superhelter. Ungene finner unike krefter for å takle tøffe behandlinger. En 5500km sykkeltur blir bare peanøtter i forhold, sier gutta.

Etter at de har vært på Nordkapp skal Martin og Christoffer vise mye av turen sin på TV2 under sendingene fra Tour de France. Der ønsker de å vise bilder fra naturen de har syklet igjennom, og fra møte med superbarneheltene. Interesserte kan følge med på nettsiden deres.

Målet er 1 million kroner

Martin og Christoffer vil legge til rette for at bedrifter kan være med å støtte prosjektet.
Du kan også som privatperson donere/ bidra midler ved å sende: superhelt 50 eller: superhelt 150 til 2490. De ønsker at sluttsummen blir på over 1 million kroner.

50 kroner eller 150 kroner. Ønsker du å gi et større beløp finner du fremgangsmåten på nettsiden deres.

Her kan du følge prosjektet på Facebook

Her kan du følge prosjektet på Instagram

PS. 18. juli sykler de etappen fra Sjøholt til Fosnagåg

Annonse
Indre Bane ny februar 2022