Annonse
1914 Banner 1070×240

Kjetil Rekdal er tilbake i manesjen, og tar med seg assistenttrener Geir Frigård på en kontrakt som varer ut 2024.

Kjetil Rekdal skal igjen gå ut på Color Line Stadion som hovedtrener for de oransje og blå, en klubb han opplevde mye med da han var hovedtrener fra september 2008 til november 2012.

Etter perioden i tangotrøyene, der han vant to cupgull og førte klubben til Europacup-spill tre år på rad, har han vært trener for Vålerenga, Start, HamKam, Rosenborg og Omonia Nikosia fra Kypros.

AaFK har nå bare tatt 9 poeng på de første 14 kampene og klubben står foran en viktig sommer og høst.

-Kjetil og Geir har den energien og sulten vi ønsket, kombinert med en solid erfaring fra fotballen og fra lignende situasjoner som klubben vår nå står i. Vi må først og fremst stå i OBOS-ligaen, og da trenger vi noen som evner å ta de riktige grepene. Som klubb er vi veldig fornøyd med å ha fått denne duoen på plass, og vi håper supporterne vil stille seg bak og heie laget frem når vi nå går inn i en veldig viktig periode, forteller konstituert daglig leder Tarjei G. Omenås i en pressemelding fra klubben.

-Jeg gleder med veldig til å komme i gang. Det blir spesielt å komme tilbake, og jeg håper hele Ålesund og Sunnmøre kjenner sin besøkelsestid på stadion de kommende månedene, da vi sammen skal snu denne situasjonen rundt, avslutter Rekdal.

Rekdal og Frigård vil ankomme Ålesund i løpet av få dager, der vi vil gjennomføre en pressekonferanse på Color Line Stadion.

Annonse
Indre Bane 1070×240