Aldri har det vært solgt så mange billetter så tidlig. Det går mot utsolgt Jugendfest 19. – 20. august. – Det er fantastisk å være tilbake. Og SÅ gledelig at publikum også er det, sier Ante Giskeødegård i Momentium i en pressemelding.

 

Jugendfest har vært arrangert i Ålesund siden 2008, og i storformat på Color Line Stadion siden 2012. Festivalen er den desidert største i vår del av landet, med en kapasitet på 12.000 publikummere per dag. – Jugendfest har alltid vært populær, men vi må jo innrømme at vi var litt ekstra spent på billettsalget etter koronapandemien. Det er godt å se at publikum er tilbake for fullt, sier Giskeødegård.
Annonse
Fotballhøydepunkt

 

Mange av billettkategoriene er allerede utsolgt, og totalsalget ligger godt foran siste normalår, som var i 2019. – Når vi ligger så godt at per i dag, vet vi at vi kommer til å bli utsolgt. Det virker som om ALLE skal på Jugendfest i år.

 

Jugendfest 2022 har et svært sterkt program med artister som G-Easy (US), TOTO (US), Westlife (IRL) Steve Aoki (US), Rae Sremmurd (US), Dagny, Ballinciaga & Roc Boyz, Victor Leksell (SE) Rotlaus, Synne Vo, Live Hanken og Severin.
Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.