John Arne Riise bekrefter interesse fra klubber.

Men veteranen har det ikke travelt med klubbvalget.
Annonse
1914 Banner 1070×240

John Arne Riise stresser ikke med å finne seg en ny klubb. Venstrebacken vil først slå til om det tikker inn et tilbud som passer både ham og familien.

33-åringen har gått klubbløs siden han forlot Fulham etter nedrykket fra Premier League i mai. Riise er ikke bekymret for sin egen fotballframtid.

– Jeg har is i magen. Det har selvfølgelig vært interesse og ting jeg har sagt nei til. Jeg tar meg god tid. Det skal stemme både for meg, familien, framtiden og karrieren generelt, sier Riise til VG.

Villa-interesse

Mannen med flest landskamper for Norge bekrefter til avisen at Aston Villa er blant klubbene som har vurdert å hente ham.

– Det har vært interesse fra noen engelske klubber. Aston Villa har vært en av dem. Det har vært en del interesse fra Spania også. Men det har ikke vært et skriftlig tilbud ennå. Jeg forholder meg ikke til noe før det foreligger.

– Jeg tar det med knusende ro. Jeg stresser ikke. Jeg vet at noe vil skje, og jeg ser for meg et par år til i utlandet, sier Riise.

Europa mest aktuelt

Ifølge VG skal også klubber fra Qatar ha vist interesse for den norske venstrebacken.

– Jeg er åpen for å diskutere det meste. Det er nesten to uker igjen av overgangsvinduet. Mye kan skje, men det mest aktuelle er Europa akkurat nå, forteller han.

Riise har lang fartstid som utenlandsproff. Han gikk til Monaco og fransk fotball som 17-åring. Deretter hadde han kanskje sine aller beste år i Liverpool, mens han senere gikk til Roma og Fulham. (©NTB)

Annonse
Indre Bane 1070×240