Se alle forslagene til nytt kommunevåpen

0

Hvordan skal nye Ålesunds kommunevåpen se ut? Skal del være elementer fra det gamle, eller fra alle fem kommuene? Eller noe helt nytt, se alle forslagene som er kommet inn.

Annonse

1. november gikk fristen ut for å sende inn forslag i idékonkurransen for nytt kommunevåpen. Hele 380 tegninger har kommet inn. Her ser du alle forslagene til nytt kommunevåpen.

– Det er et fantastisk at så mange har engasjert seg i idékonkurransen. Bildene og tekstene var rørende, morsomme, godt grunngitt, gjennomtenkte, optimistiske, kreative og fargerike, sier komiteen for kommunevåpen.

Kårer en skolevinner

Komiteen jobbar nå iherdig med å gå gjennom alle forslagene som er sendt inn. Av de 21 skolene som har deltatt, skal komiteen kåre en klassevinner fra en skole. Premien er en tur til Atlanterhavsparken akvarium med dekt transport og et diplom.

Kårer folkets favoritt i desember

Komiteen for kommunevåpen har en vanskelig oppgave foran seg. Av de 380 tegningene skal komiteen komme fram til 50 forslag som skal delta i avstemmingne for å kåre folkets favoritt.

Avstemmingen vil foregå fra 10. – 18. desember på www.nyealesund.no . Vinneren av folkets favoritt vinner en gaveeske med lokalt produsert mat til en verdi av 2.000 kroner.

Annonse
DEL