I den 23. runden av Eliteserien tok Aalesund i mot Viking. Aalesund som er i en tett nedrykksstrid mellom 4 andre lag trenger sårt poeng for å unngå kvalik og trengte å vise seg fra sin beste side, men tangotrøyene kom til å få en prøvelse fra de mørkeblå fra Stavanger. I første omgang ble det en stillingskrig der gjesten var det førende laget og hadde de beste sjansene til å sette ballen i nota. Men de oransje og blå har en sisteskanse som ikke lar seg bli slått så lett og holdt nullen ut 1.omgang. 

Annonse
Villa Nellas hage

11 minutter inni andre omgang ble Viking tildelt en straffe. Besim Šerbečić takler Kristoffer Lie Løkberg, og dommeren blåser og peker på straffemerket. Zlatko Tripic setter ballen fra ellevemeter kontrollert til høyre for Grytebust som blir stående. 0-1 til gjestene.

Men, det skulle ikke ta mer enn 15 minutter så var kampen snudd. Sten Grytebust startet det hele med en langpasning, før den detter i beina til Simen Rafn via en Viking spiller. Rafn tar muligheten, løper fritt inni boksen til Viking og curler ballen fint forbi keeper ned i lengste hjørnet. Utligning og 1-1.

11 minutter senere står det 2-1 til tangotrøyene. Gilbert Koomson kommer ut på Vikings høyre kant og setter en pasning inn mot feltet. Ballen skal derimot gå forbi alt og alle før høyreback Petar Golubović dukker opp og setter ballen i nota mellom beina til Vikings siste skanse. Snuoperasjonen var et faktum og Aalesund har resultatet de trengte. Dermed er det nå 5 poeng ned til Sandefjord som er på Kvalikplass. Neste kamp møter AaFK tabelljumbo Jerv borte.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.