Ålesundsjenta Elin Sofye Rabbevåg er singelaktuell med den nye låta «All I know»

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

– Låten ble til i et slikt øyeblikk hvor man skjønner hvor små man er i det store sammenhengen, og samtidig er den en slags kjærlighetslåt til de små tingene i livet.

Universet

Elin har brukt mye tid på å se Stephen Hawking filosofere og fortelle om Universet i serien «How the universe works». Det har resultert i denne nye låta.- Låten er inspirert av Universet, Kjærligheten, døden og livet.

– Samtidig som den handler om de større tingene i livet er den også en hyllest til hverdagen og hvor viktig det er å sette pris på det man faktisk allerede har.

Album og turne

Elin håper å få gitt ut et nytt album i høst, men først kommer det flere singler. – Jeg fokuserer nå på å gi ut singler/musikkvideoer og føler at hver låt må få skinne litt før en hel plate kommer.

Til høsten håper Elin å kunne dra på turne med musikken sin. – Jeg skriver mye ny musikk for tiden og har et mål om å få dra ut på turne med musikken. Jeg har en drøm om å spille i utlandet.

Forrige helg hadde jeg et «før slipp» på singelen på en uteplass her i Bergen, det gir veldig mye energi å formidle musikken og få spille live, det er det aller gøyeste jeg kan gjøre, avslutter hun.

Du kan følge Elin Sofye her www.elinsofye.com

Annonse
Indre Bane ny februar 2022