Verdensstjernen Sean Paul (JAM) og britenes nye stjerneskudd RAYE kommer til Jugend 2023, opplyser Momentium. Line-upen til Jugend 2023 begynner å ta form. I tillegg til Sean Paul og RAYE, er også Karpe, Kygo, Chris Holsten, Julie Bergan, Undergrunn og Michelle Ullestad klare for Jugend 17. – 18. august 2023. Og flere kommer.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

SEAN PAUL (JAM)

Sean Paul har hits helt fra tidlig 2000-tallet som blant annet “Get Busy” og “Temperature”, og helt til i dag med megahits som “No Lie” og “Mad Love”.

– Han er en artist som har fans over hele verden, i flere generasjoner. I Latin-Amerika er han blant de aller, aller største. I tillegg til å ha en imponerende rekke hits i bagasjen, er han kjent for sine forrykende live-show. Dette kommer til å bli veldig gøy, sier Ante Giskeødegård i Momentium.

Samarbeid med andre artister har vært nøkkelen til Sean Pauls vedvarende suksess gjennom flere tiår. Dette har ført til en rekke nr. 1 hits, som blant annet “Cheap Thrills” med Sia, “Mad Love” med David Guetta og Becky G og “No Lie” med Dua Lipa, som alle har over 1 milliard avspillinger hver på Spotify. Låten “Rockabye” har utrolige 3 milliarder avspillinger på YouTube.

Sean Paul er en klar favoritt innenfor sin sjanger, og har vunnet flere internasjonale priser. Allerede i 2002 vant han Grammy for beste reggae album med Dutty Rock.

RAYE (UK)

Den britiske artisten RAYE har på rekordtid blitt blant de mest streamede artistene i verden med over 2,3 milliarder streams av musikken hennes. Hun fikk nylig gjennombruddet sitt med låten “Escapism.” sammen med 070 Shake, som ble utgitt i oktober 2022, og gikk til topps på de britiske singlelistene.

Tidligere denne måneden lanserte hun debutalbumet “My 21st Century Blues”. Aftenposten omtalte henne som “britenes nye storstjerne” og “det mumles artistnavn som Adele, Lily Allen og Amy Winehouse i samme ordelag som Raye.”

– Det er stas å kunne presentere det neste store fra Storbritannia. Dette er en av artistene jeg gleder meg mest til å se på årets Jugendfest, sier Giskeødegård.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022