Sparebanken Møre har vært generalpartner i Aalesunds Fotballklubb i 24 år ,og det er gledelig å kunne fortelle at banken fortsetter som generalpartner i tre nye år.

Avtalen gjelder for 2023, 2024 og 2025.

Annonse
2 Gardane sesong 3 – torsdager

– Sparebanken Møre har vært vår viktigste og største samarbeidspartner helt siden 1998. Det er en stor tillitserklæring for hele klubben at vi nå fortsetter det gode samarbeidet, sier daglig leder i AaFK, Ronny Stokke.

Avtalen er av historisk karakter. Aldri har klubben gått inn på lignende avtale.

– Vi har signert tidenes største sponsoravtale for Aalesunds Fotballklubb, og det gjør klubben både stolt og ydmyk. Sparebanken Møre har igjen valgt å identifisere seg med fotballen for å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og det setter vi enormt stor pris på. Nå ligger forholdene virkelig til rette for videre utvikling og satsning, sier salgs- og partneransvarlig Tarjei Aase Omenås.

– Sparebanken Møre er en aktiv samarbeidspartner som ser muligheter og løsninger, og som ikke minst, er opptatt av helheten i en sunn og bærekraftig klubbdrift. Det at vi har en avtale ut 2025 gir oss tro på fremtiden og muliggjør oppnåelsen av våre ambisiøse målsettinger og planer. Vi gleder oss til videre samarbeid i årene som kommer, sier Stokke.

Det at vi har en avtale ut 2025 gir oss tro på fremtiden og muliggjør oppnåelsen av våre ambisiøse målsettinger og planer. Vi gleder oss til videre samarbeid i årene som kommer, sier Ronny Stokke (PRESSEFOTO: Aalesund Fotballklubb)

Det er flere grunner til at Sparebanken Møre fortsetter som generalpartner.

– Vi er stolt over at vi fortsatt vil være en stor og viktig samarbeidspartner for Aalesund Fotballklubb. Vi har vært med på både opp- og nedturer i 24 år, og vi ønsker å bidra til at toppfotballen får et løft i årene som kommer, sier leder divisjon Næringsliv i Sparebanken Møre, Terje Krøvel,.

– Vel så viktig er det at det gode arbeidet innenfor samfunnsansvar har trygge bein å stå på og at utviklingsavdelingen kan fortsette å produsere gode fotballspillere. Det gleder oss å se at det bærer frukter ved at hele seks lokale spillere nylig ble tatt ut på diverse landslag. Dette gir et flott signal ut til breddeklubbene som ser at du kan bli god ved å spille fotball på Sunnmøre, sier leder divisjon Personmarked i Sparebanken Møre, Elisabeth Blomvik.

– Det er også viktig for oss at et prosjekt som Sunnmørsakademiet får et sterkt fokus i Aalesunds Fotballklubb, for vi ønsker å bidra inn mot breddeklubbene i kretsen gjennom vårt engasjement i AaFK, og det får vi blant annet i det nyoppstarta Sunnmørsakademiet, legger Krøvel til.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.