Ung person på Sunnmøre siktet for å ha fabrikkert falske nyheter om trussel rettet mot skoler i Ålesund. Politiet ser alvorlig på slike falske nyheter fordi de bidrar til å skape frykt og til å eskalere usikkerheten rundt trusselsituasjonen.

Annonse
Villa Nellas hage

Møre og Romsdal politidistrikt opplyser at en ung person bosatt på Sunnmøre er siktet for å ha fabrikkert og distribuert falske nyheter i kjølvannet av trusselsaken i Ålesund den 13.09.22.

Politiet skrev på Twitter like før klokken 14 at de var kjent med at det sirkulerte falske nyhetsartikler om at det skal være skutt flere personer i forbindelse med trusselsaken.Politiet har tilbakevist dette.

– En ung person bosatt på Sunnmøre er siktet etter straffeloven § 187, andre ledd for å ha fabrikkert og distribuert falske nyheter om trusselsaken, sier påtaleansvarlig i Møre og Romsdal politidistrikt Jan Roar Gidske.

Politiet ser alvorlig på slike falske nyheter fordi de bidrar til å skape frykt og til å eskalere usikkerheten rundt trusselsituasjonen, sier han. Politiet presiserer at dette er en selvstendig sak som har blitt etterforsket i tilknytning til trusselsaken den 13.09.22.

Politiet har gjennomført avhør av siktede, som har erkjent forholdet. Det er videre tatt beslag i gjenstander som er brukt til produksjon og distribusjon av den falske nyhetsartikkelen. Dette med tanke på eventuell inndragning.

Politiet oppfordrer – Ikke del bilder og falsk informasjon
Politiet gjentar budskapet om hjelp fra publikum til å stanse deling av bilder knyttet til trusselsaken – og hjelp til å stanse spredning av falske nyhetssaker som sirkulerer i sosiale medier.
– Ikke del videre om du får slikt tilsendt. Politiet oppfordrer alle foreldre til å snakke med sine barn og unge om dette.

Annonse
Villa Nellas hage

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.