Temakveld om økonomi og næringsliv i Ørskog

Annonse
Se TV direkte

Ørskog Sparebank får besøk av sjefsøkonom i Eika Gruppen Jan L. Andreassen, og inviterer til temakveld den 27. august kl. 1830 på Ørskog Samfunnshus. Det vil bli en interessant torsdagskveld når Andreassen foredrar om tingenes tilstand for norsk og internasjonal økonomi. Andreassen er kjent for sterke meninger om både distriktspolitikk og rentesetting, og lover en lærerik kveld på Sjøholt.

Utfordringer på Sunnmøre

– Vi er veldig glade for å få besøk av Andreassen, sier banksjef Eirik Kavli. I en tid der vår region rammes av lavere investeringer som følge av oljeprisen, samt utfordringer innenfor maritim sektor, ser vi frem til å få et interessant foredrag fra sjefsøkonomen.

Andreassen har markert seg som en aktiv og engasjert samfunnsdebattant i ulike medier, og er opptatt av de lange linjene i den økonomiske utviklingen. Han har jobbet med makroøkonomi i over 20 år hos bla.a. DNB og i Norges Bank.

Interessante aktører fra Ørskog

– Vi har lagt opp til en sammensatt og interessant temakveld, sier Kavli. Vi vil trekke frem flere interessante aktører i næringslivet i Ørskog. Blant annet får vil daglig leder Petter Leon Fauske fra First Process AS fortelle om selskapet, som er et av verdens ledende leverandører av produksjonsanlegg for fiskeindustrien. I tillegg får vi besøk av det siste tilskuddet på stammen av nystartede virksomheter i Ørskog, Stolt Mat. Forretningen i Sjøholt sentrum vil fortelle om lokale matspesialiteter, og servere delikate smaksprøver.

Kavli legger til at det vil bli en kort presentasjon av Ørskog Sparebank og satsingen på bedriftsmarkedet. – Banken har både kapital og kapasitet til å vokse fremover. Vi håper temakvelden vil være en fin arena for både næringslivet og andre som er interessert i personlig økonomi, til å treffes til en lærerik kveld.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022