Flakk Gruppen AS har nå oversendt forslag til reguleringsplan for prosjektet «Sula Gondol» til Sula kommune for politisk behandling, ifølge en pressemelding.

– I tiden fra Sula kommunestyre godkjente forslaget til planprogram i februar i år, har vi utarbeidet et omfattende forprosjekt med forslag til reguleringsplan som vi tror og håper vil danne grunnlaget for å realisere gondolbanen fra Devoldfabrikken til Rundehornet på Sulafjellet, sier prosjektleder Terje Devold.

Annonse
Villa Nellas hage

Forslaget som nå presenteres inneholder et omfattende forprosjekt med beskrivelse av hvordan prosjektet vil se ut. Dette innebærer blant anna gondolbane, bygninger på Devoldfabrikken og på fjellet, tilkomstveger, alpinløyper og zipline. Totalt er det utarbeidet 25 ulike fagrapporter fra ulike konsulentmiljø for å kvalitetssikre prosjektet.

Toppstajonen på Sulafjellet ( FOTO: TD CONSULTING AS FOR FLAKK GRUPPEN )

– Vi føler oss trygge på at Sula kommune har et godt og saklig grunnlag for å starte realitetsbehandlingen av forslaget til reguleringsplan. I første omgang medfører dette å legge forslaget ut til offentlig høring før sluttbehandling i kommunestyret, sier Devold.

Toppstajonen på Sulafjellet (FOTO: FLAKK GRUPPEN AS/SNØHETTA AS)
Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.