Hjem Mat På kjøkkenet Slik sylter og fermenterer du som en ekspert MatPå kjøkkenet Slik sylter og fermenterer du som en ekspert Av Sunnmøre LIVE! - 13. mai 2022 Del på Facebook Tweet på Twitter Kjøkkensjef Chrristopher Schønefeld ved Juvet Landskapshotell viser deg hvordan du lager et godt tilbehør til utallige retter gjennom fermentering og sylting av forskjellige grønnsaker. Annonse MER: På kjøkkenet Dette ga sunnmøringen pallplass i Tine Matcup På kjøkkenet Eksotisk og lokal tunfisk På kjøkkenet Slik lager du smakfull hvalkjøttgryte På kjøkkenet Kaker og desserter med Bjørn Holte På kjøkkenet Slik lager du god lutefisk På kjøkkenet Tør du prøve noe nytt på julaften? På kjøkkenet Pralinas hemmelighet På kjøkkenet Vet du hva nigri og sashimi er? På kjøkkenet Kongekrabbe med mango og avokadosalat På kjøkkenet Slik blir du sushi-ekspert På kjøkkenet TikTok-kokken fra Ålesund På kjøkkenet Sjekk ut dette middagstipset AnnonsePå forsiden – Når vi spiller hjemme skal vi være soleklare favoritter Aktuelt Elias Storøy - 16. april 2024 0 Etter et skuffende resultat mot nyopprykkede Lyn i går, tar Aalesunds kaptein og siste skanse Sten Grytebust turen til "1914". Veteranen fra... Lærlingkampen S1-E4 Reiseliv Lærlingekampen sesong 1 Sunnmøre LIVE! - 15. april 2024 0 Ryddige og rene rom gir fornøyde gjester. I denne episoden får lærlingene en følelse av hvordan det er å rydde og style... Slik ble de et vellykket fosterhjem Snakkis Sunnmøre LIVE! - 15. april 2024 0 -Vi brukte ikke lang tid på å bestemme oss for å bli fosterforeldre, sier Arnfinn og Elin. For 12 år siden flyttet...