Hjem Mat På kjøkkenet Slik sylter og fermenterer du som en ekspert MatPå kjøkkenet Slik sylter og fermenterer du som en ekspert Av Sunnmøre LIVE! - 13. mai 2022 Del på Facebook Tweet på Twitter Kjøkkensjef Chrristopher Schønefeld ved Juvet Landskapshotell viser deg hvordan du lager et godt tilbehør til utallige retter gjennom fermentering og sylting av forskjellige grønnsaker. Annonse MER: På kjøkkenet Dette ga sunnmøringen pallplass i Tine Matcup På kjøkkenet Eksotisk og lokal tunfisk På kjøkkenet Slik lager du smakfull hvalkjøttgryte På kjøkkenet Kaker og desserter med Bjørn Holte På kjøkkenet Tradisjonelle norske juledesserter med en liten spenstig vri På kjøkkenet Slik lager du god lutefisk På kjøkkenet Tør du prøve noe nytt på julaften? På kjøkkenet Pralinas hemmelighet På kjøkkenet Vet du hva nigri og sashimi er? På kjøkkenet Kongekrabbe med mango og avokadosalat På kjøkkenet Slik blir du sushi-ekspert På kjøkkenet TikTok-kokken fra Ålesund AnnonsePå forsiden Eventyret fortsetter Snakkis Sunnmøre LIVE! - 18. mars 2025 0 Kjell, Odd og Asgeir har i flere år bragt historiene fra fjord- og hyllegårdene langs Storfjorden ut i verden. Programmene som har... Samarbeidslaget i Skodje IL briljerer etter sammenslåingen. Indre Bane Elias Storøy - 12. mars 2025 0 Da både Skodje IL og Haram IL slet med å stille lag, slo de tidligere rivalene seg sammen til et samarbeidslag. Dette... Herd sparker i gang sesongen med seier i NM-Kvalikken. Indre Bane Elias Storøy - 5. mars 2025 0 Sportsklubben Herd er godt i rute til seriestarten, og allerede i NM-kvaliken viste de styrke med en fortjent 2-1-seier over Eide fra...