Spjelkavik Drill`s første VM resulterte i en plass på pallen

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Drillkorpset som tidligere også kan skilte med både gull, sølv og bronsje fra Europamesterskapet var i påsken med i sitt første VM.

Det var for to år siden de fikk gullmedalje i EM og i Italia nå i påsken fikk de altså også bronsjemedalje i VM- 3.plass Parade Corps!

Treneren om Drillkorpset

Drilltrener Ida Kleiven Wågsholm sier følgende om suksessen :

– Jentene kjørte ei veldig god runde på gulvet, full med selvtillit som slo an både hos supportere og dommere. Poengene var tette, så det var utrolig spennende i ventetiden før premieutdelingen, om det holdt eller ikke.

Nå er vi veldig glade og stolte samtidig som vi ikke helt har skjønt det enda. Målene fremover er å jobbe målbevisst mot NM i juni der vi håper på nye EM uttak til neste sesong.

Vi reiser med en stor tropp til NM med både store og små utøvere i flere troppsklasser, duetter og solister. Vi vil gjerne takke for alle gratulasjoner og støtte, det setter vi stor pris på!

Nye medlemmer velkommen!

Fantastiske resultater i Spjekavik Drill altså, men hva med rekruteringen til denne idretten, er den like populær som tidligere?

– vi har mange unge utøvere helt ned i 6års alderen så de fleste av våre utøvere går på barneskolen og ungdomsskolen.

Vi har for tiden inntak av nye medlemmer,så alle er hjertelig velkommen avslutter en fornøyd trener Ida Kleiven Wågsholm.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022