Annonse
1914 Banner 1070×240

Noah Solskjær, som på fredag skaffet seg to mål og én assist mot Sogndal i siste dag av prøvespillet, har nå signert på en avtale med Aalesunds Fotballklubb for de neste to årene.

-Det er veldig artig og kjekt å signere for Aalesund nå. Jeg begynte i Clausenengen, og var innom KBK og Sogndal, men så skadet jeg ankelen min i starten av oppkjøringen i 2022. Da var jeg ute en god stund og valgte å dra til Spjelkavik IL. Der ble jeg tatt veldig bra i mot og de tok godt vare på meg der. Jeg føler at jeg fikk bygd meg godt opp igjen der, og det har vært en veldig fin tid, forteller hovedpersonen selv.

Sportssjef Bjørn Erik Melland var fornøyd med at avtalen var i boks, etter at Solskjær grep muligheten han hadde, både på treningsfeltet og i treningskampene, skriver klubben i en pressemelding.

-Noah har presentert seg på en fin måte den uken han har vært med oss. Han er en «late bloomer» og har sterke egenskaper innenfor motstanderens 16-meter. I tillegg er han en sterk relasjonsspiller og evner å gjøre de rundt seg god, sier Melland.

Hovedtrener Christian Johnsen har fått sett sin nye angrepsspiller i aksjon nå både på feltet og i to treningskamper. Mot Ørsta fikk han seg også to mål, men mot Sogndal fikk han vise seg frem mot en kommende ligamotstander i 2024.

-Noah har fått bygd seg opp i fred og ro i Spjelkavik nå etter skaden sin, og vi er veldig glade for å få jobbe sammen her fremover. Han har en stor motor, er klok i spillet sitt og bevegelsene sine, samtidig som han har en god teft for mål. I tillegg tror vi dettte er en gutt som vil skli veldig godt inn i AaFK-miljøet, forteller Johnsen.

Noah Solskjær er, som mange vet, sønn at tidligere Manchester United-spiss og hovedtrener, Ole Gunnar Solskjær, som forøvrig har bursdag samme dag som sønnen nå signerer for AaFK.

Annonse
Indre Bane 1070×240