AaFK-trener Lars Arne Nilsen er ferdig som trener i Aalesunds Fotballklubb. Nå starter jakten på ny trener. Nilsen fikk beskjeden om at han var ferdig i klubben torsdag morgen.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Vi er takknemlige for den innsatsen Lars Arne Nilsen har gjort i Aalesunds Fotballklubb i tiden han har vært her. Han har skapt et grunnlag som vi er overbevist om vil gi gode resultater fremover. Det er mye uforløst potensiale i spillergruppen, og vi føler oss trygge på at vi vil løfte oss fra den tunge sesongstarten, skriver klubben på sin hjemmeside.

– Vi har nettopp fått beskjed. Vi planla i går et spillermøte i garderoben. Vi har luftet litt der og folk har sagt hva de synes og tenker. Det er ferskt og det er mye inntrykk nå, sier AaFK-kaptein David Fällmann til TV 2 litt før halv elleve torsdag formiddag.

Fjoråret endte klubben på en niendeplass, noe som er den fjerde høyeste tabellplasseringen på toppnivå i klubbens historie. Starten på årets sesong har vært langt svakere enn forventet, og det er besluttet at en må gjøre endringer for å komme videre, oppsummerer klubben.

– Denne avgjørelsen er tatt etter de sportslige resultatene så langt denne sesongen. De er langt unna det klubben forventet, sier medieansvarlig Terje Erstad til VG – Styret ser at det er en spillergruppe med et godt potensialet, så når vi nå fortsatt står uten mål og poeng så ville styret ha en ny hovedtrener, sier Erstad.

Klubben jobber nå med å få på plass en løsning på trenersiden.

Assistenttrener Marius Bøe tar over Aalesund på midlertidig basis. Erstad sier at en ny hovedtrener foreløpig ikke er klar.

Med null poeng og 0-12 i målforskjell etter fem kamper opplever klubben den svakeste sesongåpningen av noe lag i norsk toppserie på herresiden siden Mjøndalen helt tilbake i 1992.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022