både i juni ,juli og i august skjer det på Molja og det er kortreist som er stikkord for forestillingen denne gangen!

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Fredag 5.juni kl.21.00 er det premiere på det nye sommershowet som Astrid Overaa, Ina Breivik og Henrik Overaa Bjørnson har satt opp.

Klare til å innfri publikumsforventningene

I fjor trillet sunnmørposten hele fem øyner på terningen og skuespillerne har lovet at de skal gjøre alt de kan for å få til det samme i år.

– Vi er klar med reportoaret og har også begynt øvingen forteller Astrid. Det blir masser av sang og musikk, mye humor og jeg har troa på dette, for vi flirer iallefall utrolig mye av det sjøl sier hun og legger til at erfaring og magefølelse tilsier at det også i år blir et bra show.

Om Astrid

På scena finner vi Astrid Overaa, best kjent som XL fra trioen S-M-XL. Hun har hatt stor suksess innen revy og teater, nå sist med forestillingen «Donna Inger», som hadde flere ekstraforestillinger, både på Teaterfabrikken og under teaterfestivalen 2014. Astrid regnes som en av Ålesunds mest markante skuespillere og driver i tillegg Teaterfabrikken på daglig basis.

Om Ina

Også Ina Breivik, for de fleste best kjent som Margot og den minste i humortrioen S-M-XL., blir å se i forestillingen. Breivik har fått mang en publikummer til å hyle av latter gjenom sin karriere og har dessuten vært nominert til komiprisen to ganger!

– Og selvsagt kommer Inas populære karakter Jannen også i år kan Astrid forsikre.

Om Henrik

Henrik Overaa Bjørnson, Astrids sønn, som bor i Oslo og jobber som standupkomiker er også med i showet. Med sin teaterbakgrunn og musikalitet, passer han perfekt inn i sommershowsjangeren. Mange har nok sist sett han i den nyeste lotto-reklamen på alle landets kanaler. Han vil i Sommershowet gjøre endel standup men kommer også til å ha noen egne karakterer som han skal spille.

Om å spille og stå på scenen sammen med sin mor har Henrik dette å si :

– Det og spille med mamma er jo alltid kjekt. Vi spilte sammen både i «Samson og Roberto», når vi var ansatt på «barneteateret vårt» i 2013 og vi spilte også sammen med sommershowet vårt ifjor.

Like hyggelig er det og få jobbe med Ina Breivik. Vi har ekstremt morsomme dager når vi sitter og skriver og ler sier Henrik om samarbeidet.

Har med pianist

I år som i fjor har de også med seg pianisten Fride Nøstdahl Hjelle. Hun går på musikklinja på Fagerlia, og kom seg helt til landsfinalen i Trondheim under UKM i fjor.

Både gamle og nye karakterer dukker opp

På bakgrunn av hva denne gjengen har bidratt med av kreative og morsomme påfunn tidligere i karrieren sin, er det nok mange som stiller med store forventninger til sommershowet. Ikke minst er de øldrikkende brunsneglene spilt av Ina og Astrid i ført korrekt antrekk og med dårlig kortidshukommelse på plass også i år, ettersom de nå altså har glemt at de var med i fjor!

– Vi har fulgt opp samme resept som tidligere og holder oss til samme sjanger lover Astrid, men forsikrer samtidlig at der også vil bli nye karakterer å hilse på.

Astrid Overaa skriver følgende om sommershowet på facebooksiden sin: » Vi skriver, øver og ler masse så dette tror jeg på «.

Gleder seg stort

Til Maxlokal forteller hun at de gleder seg veldig til showet og at billettsalget alt er godt i gang, enda de så langt kun har annonsert på Facebook.

– Det er også muligheter for firma å legge sommeravslutningen sin på Teaterfabrikken i forbindelse med showet hvor man da kan få seg en matbit først. Vi tenker å servere deilig sommerbuffè som gjestene kan få kjøpt før selve forstillingen opplyser en engasjert Overaa.

Kortreist som rød tråd i forestillingen

– Kortreist er jo tittelen i år, og handler litt om at alt skal være nærmest mulig om dagen. Ferier, mat, klær osv..

Det blir mye annet også, men dette er den røde tråden vår i år, sier Henrik Overaa Bjørnson om årets Sommershow på teaterfabrikken.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022