Hødd United arrangerte nylig sin årlige lørdagsturnering for fotballvenner fra hele regionen, til stor glede blant deltakerne. Lagene, inkludert Sykkylven Dream Team, Stryn, Herd, Kristiansund og vertslaget Hødd United, konkurrerte på Høddvoll i det som var den 15. utgaven av turneringen.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Hødd United, etablert av tidligere styreformann i Hødd, Bård Dalen, i 2009, samler spillere fra hele Ytre Søre Sunnmøre. Lagene, som består av både gutter og jenter fra 16 år og oppover, valgte navnet «United» under et spilermøte, og deres idrettglede er tydelig under deltakelse i denne årlige turneringen.

Kampene ble spilt på to forskjellige baner. Rolig-klassen konkurrerte på en innegjerdet bane på tre ganger tre meter, mens Racer-klassen spilte på en bane som målte fem ganger fem meter. Selv om størrelsen på banene var begrenset, var gleden ved å spille fotball og score mål like stor som i Eliteserien.

En annen imponerende prestasjon som ble lagt merke til gjennom dagen, var den 81 år gamle dommeren Kåre Fjørtoft. Han har vært en aktiv fotballdommer i utrolige 49 sesonger og bidro til en rettferdig og profesjonell gjennomføring av kampene.

Etter dagens turnering ble deltakerne samlet for sosialt samvær. Pizza og musikk fra Fjøresteinane ble servert, og det var en flott anledning for spillerne å dele sine opplevelser og knytte sterkere bånd gjennom lidenskapen for fotball.

Hødd Uniteds årlige lørdagsturnering har etablert seg som en viktig begivenhet i regionen, og den fortsetter å skape glede, samhold og konkurranseånd blant fotballentusiaster i Ytre Søre Sunnmøre. Med en stadig økende deltakelse og engasjement ser fremtiden lys ut for denne tradisjonen, som feirer kjærligheten til fotball og samler mennesker fra hele regionen.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.