Det mener brukerne av Tripavdisor, som kårer Marrakech i Marokko til verdens beste reisemål. Her kan du lese hvorfor.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Tripadvisor er et av de aller største reisenettstedene i verden, og byr på millioner av brukeranmeldelser for blant annet hoteller, restauranter og severdigheter.

Brukerne vurderer reisemålene

Det gir dem kanskje et bedre grunnlag til å vurdere de beste reisemålene i verden enn de fleste. Og nå har Trip Advisor kåret vinnerne av utmerkelsen Travelers’ Choice for 2015, skriver Mashable.

Utvelgelsene skal være gjort på bakgrunn av brukernes tilbakemeldinger. Totalt er det hele 469 destinasjoner som får Trip Advisors anbefalt-stempel i år.

Norge ute av lista

Tidligere har Norge kommet godt ut i kåringer som har blitt gjort av reiselivseksperter.I denne kåringen, hvor brukerne langt på vei har bestemt utfallet, går det heller dårlig for vår del.

Norge glimrer nemlig med sitt fravær både på den internasjonale og den europeiske topplisten. Det går imidlertid an å klikke seg inn på Norges nasjonale rangering.

Her topper Oslo listen, med Stranda på Sunnmøre på andreplass som beskrives slik;

Stranda tilbyr utrolige skiløyper i Sunnmørsalpene for alle ferdighetsnivåer, fra de på bedagelig søndagstur til offpiste-eventyrere. Du finner også to og en halv mil med langrennsløyper som snor seg langs dalen. Utenfor løypene kommer det majestetiske landskapet, fossene og fjellsidene i den UNESCO-vernede Geirangerfjorden til å ta pusten fra deg.

Her kan du se listen

Annonse
Indre Bane ny februar 2022