Et mangfold av kultur- og naturopplevelser!

Annonse
Se TV direkte

Suladagane går nå av stabelen ( 19 – 26. april) . Det er Sula kommune som inviterer i samarbeid med frivillige lag, organisasjoner og næringsliv til arrangementet.

Det hele startet i går med showet » På loffen i Astrid Lindgren si verd» fremført av sangsolister fra Langevåg skolekorps og Sula Kulturskole, der man blant annet fikk møte kjente Astrid Lindgren firgurer som Pippi, Emil, Karlson på taket og Ronja Røverdatter.

Videre var det musikkkafe med lodd,kake og kaffi-salg, arrangert av Musikklaget Ekko i Indre Sula Kirke.

Et mål for Suladagane er å bygge opp under visjonen til Sula som kultur- og friluftskommune med aktive innbyggere som opplever identitet og samhold.

Mange kulturarrangement fremover

I dag klokka 17.00 arrangeres det tur til Ole Vedde råsa, i regi av Sula Turlag, som ber folk ta med kaffi og niste og møte opp ved Langevåg Skyttarlag, Vasset frilufts og idrettspark.

Videre inviteres det i kveld til Donken-kveld på Donken Fritidsklubb og denne dagen er det spesielt 7.klassinger som er særlig velkommen.

I dagene fremover står kulturarrangementene i kø. Noe av det Suladagene kan by på er musikkshow, turer, quiz, bålpannekos, glassblåsing, konserter, fortoutstilling, foredrag og fotballkamp. Det blir også næringslivsfrokost, klippfiskaften, sang og musikklek for barn og konkurranseløp for både små og store mosjonister. En aktivitetsdag bare for ungdom, loppemarked og en såkalt «Street parade» vil det også bli, forutenom kafeer, grilling , tombola og andre kjekke ting for befolkningen.

Det nøyaktige programmet kan du se her

Annonse
Indre Bane ny februar 2022