Sunnmøre LIVE + Momentium

0
Karl Oskar Fjørtoft, Frank Sekkeseter, Sissel Longva, Thomas R Aasen, Yvonne Haagensen, Unni Pileberg Løvik og Birthe Skingen

Sunnmøre LIVE har inngått en samarbeidsavtale for 2021 med Momentium, regionens største kulturprodusent. -Vi gleder oss til et tettere samarbeid med den største produsenten av kulturopplevelser i regionen.  

Annonse

Sunnmøre LIVE skal som lokal-TV fortelle gode historier,  og lage gode reportasjer fra kulturliv, næringsliv og hverdagsliv på Sunnmøre. Momentium har gjennom flere år skapt utrolig mange flotte opplevelser for store og små, og samtidig satt Sunnmøre på kartet i nasjonal sammenheng, sier redaktør Frank Sekkeseter.

En naturlig samarbeidspartner

-Vi er glade og stolte over å ha Sunnmøre LIVE med på laget for sesongen 2021, forteller daglig leder i Momentium Ronny Stokke.  Sunnmøre LIVE har opplevd en sterk vekst i lokalmarkedet og har etterhvert opparbeidet seg mange og trofaste seere. Derfor er det naturlig for Momentium å inngå en avtale slik at vi på best mulig måte kan nå ut til alle våre kunder.

Nå ser vi frem til en ny festival- og konsertsesong i året som kommer. Om alt går som planlagt gjenstår å se, men troa, det har vi! På de fleste av de planlagte arrangementene våre har vi både en plan a, b og c, så vi er godt dekket. Men slik det ser ut akkurat nå, blir dette året det mest aktive og spennende noensinne. Vi gleder oss, sier Stokke.

-Gjennom året vil vi fortelle om kommende arrangement og være tilstede på flere av konsertene i år. På den måten håper vi å være med å bidra til at mange igjen kan få oppleve lokale konserter og festivaler, sier Sekkeseter.

TV-kanalen har gjennom 2020 fått mange og gode tilbakemeldinger på minikonsertene som ble produsert og sendt på kanalen i vår og sommer. Det viser at TV-seerne er interessert,  og bryr seg om det som skjer på lokale scener.

Annonse
DEL