Å bryte opp vinteren med sol og varme er et ønske mange har om vinteren – så også denne.  Gran Canaria og Thailand ligger fortsatt på topp – tett fulgt av London. En ny trend i år er at bestillingene til de store europeiske byene, som London, København og Stockholm, øker kraftig, viser Tickets bookingstatistikk.

Annonse
2 Gardane sesong 3 – torsdager

-Vi nordboere lengter ofte etter sol og bad når årstiden er som kaldest og mørkest. Solsikre reisemål som Thailand og Gran Canaria er vi selvfølgelig spesielt glad i. Men denne vinteren ser vi også en tydelig trend at europeiske storbyer øker i popularitet. 

Kristina Curtis, selgerleder Ticket Ålesund

Dette er byer med mange direktefly slik at du enkelt kan komme deg til shopping, severdigheter og nye opplevelser, sier Kristina Curtis, selgerleder Ticket Ålesund.

Vil til Sverige

Vinterens rakett er Stockholm med en økning i bestillingene på over 400 prosent, og hovedstaden til broderfolket klatrer dermed inn på en åttendeplass over de mest bestilte reisemålene i vinter. London, som hadde en kraftig økning også i sommer og høst, fortsetter å være populær og klatrer fra en åttende til en tredjeplass med en økning på 73 prosent. Også de andre byene på topplisten viser til dels store økninger.   

-De aller fleste av oss har jo måttet være hjemme de siste årene, så lysten til å reise igjen og kjenne på livet og pulsen i utlandet har virkelig bygget seg opp. Dessuten har nok flere sett at å reise til en storby utenom sesong kan by på andre opplevelser, lavere priser og ikke minst færre turister, sier Kristina Curtis.

Også utenfor topp-ti listen er det storbyreisene som vokser. Milano øker med 180 prosent, Roma med 122 prosent og Budapest med 97 prosent.  

Mest populære reisemål i vinter

1. Gran Canaria (2)
2. Bangkok (1)
3. London (8)
4 .Tenerife (3)
5. København (12)
6. Alicante (13)
7. Phuket (5)
8. Stockholm (ny)
9. Istanbul (ny)
10 Brüssel (16) 

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.