En kald og fuktig sommer har satt fart i etterspørselen fra sunnnmøringer til varme strøk i høst- og vinterferien.

Annonse
Se TV direkte

Hos Norges største reisearrangør, Ving er høstferien snart utsolgt, og selskapet regner med at de siste plassene forsvinner i løpet av kort tid. Heldigvis finnes det også løsninger for etternølerne.

Utsolgt fra Ålesund

– Etter en kald og fuktig sommer merker vi at lengselen etter sol og sommer er stor hos mange. Høstferiereiser fra Molde, Ålesund, Rygge og Kristiansand er helt utsolgt og vi har satt opp et ekstrafly fra Trondheim til Mallorca 3. oktober. Totalt er åtte av ti reiser solgt, og vi regner med at de siste ledige setene forsvinner i løpet av en uke eller to, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Selskapet har heldigvis alternativer hvis charterflyene er fulle eller du ønsker mer fleksible avreisetider.

– Vi har også et stort utvalg av reiser med rutefly. Her får du stor valgfrihet i forhold til avreisedag og reiselengde, samtidig som du beholder tryggheten det er å bestille en pakkereise, fortsetter Løkaas Fossum. Som et alternativ til den tradisjonelle charterpakken foreslår hun å ta med barn på en langhelg i Barcelona.

– I Barcelona kan dere kombinere sol og strand med spennende storbyliv. Her finnes blant annet et av verdens største akvarium, et fantastisk teknisk museum og for ikke å glemme hjemmebanen til Barcelona, Camp Nou for den fotballinteresserte, fortsetter Tonje Løkaas Fossum.

Topp fem i høstferien
1. Mallorca
2. Antalya-kysten
3. Gran Canaria
4. Kreta
5. Rhodos

Annonse
Indre Bane ny februar 2022