Den norske representanten for årets «Ja Ja Ja» festival som arrangeres i London, Ingrid Helen Håvik, trekker frem Teaterfabrikken i et intervju med The Guardian.

Annonse
Olav 1070×150

Festivalen som er en feiring av nordisk musikk er representert ved fem artister fra norden.

Ingrid fra Ålesund valgte å trekke frem Teaterfabrikken i Moloveien da de i avisa ble spurt om inspirerende steder fra sine respektive hjemplasser.

– En fantastisk og annerledes opplevelse

Sigrid, som er vokalist i bandet Highasakite, ble sitert på dette i den anerkjente britiske avisen som har med en månedlig leserskare på mellom 36 og 37 millioner:

«Jeg savner hjembyen min Ålesund hele tiden og tenker ofte på et utested som heter Teaterfabrikken. Det er ei byggning fra 1904 som var fiskefabrikk før den ble renovert i 1997. I dag er det også teater og konsertarena og er dekoret med all slags rekvisitter og kostymer fra skuespill. Der er lange tykke vikingebord og jeg tror ikke de selger mye annet enn øl, vin og peanøtter, som er alt jeg trenger for å kose meg

Videre trekker hun frem at Teaterfabrikken ligger like ved havet og har en fantastisk utsikt å by på .

– Det er et sted som gir en fantastisk og annerledes opplevelse, sier Ingrid.

Strålende fornøyd Ovaraa

– Jeg er glad og strålende fornøyd med den uventa omtalen og det gleder meg stort at Teaterfabrikken oppleves inspirerende for de besøkende, sier Astrid Overaa.

Ikke minst liker jeg måten Ingrid Helene Håvik beskriver sin entusiasme for stedet på, avslutter Overaa.

Annonse
Indre Bane 1070×240