Til AaFK etter 25 år i Hødd

0
Foto: Hodd.no

Etter å ha tilbragt et halvt yrkesaktiv liv i Hødd, blir Sunnmøringen nå utviklingsleder i AaFK. 45-åringen erstatter Øyvind Riise Dalseth, som over nyttår begynner i ny jobb hos Sunnmøre Fotballkrets.

Annonse

Sindre Eid har bakgrunn som fotballspiller for Langevåg og Hødd. Etter endt spillerkarriere har han vært hovedtrener, spillerutvikler og markedsansvarlig i klubben fra Ulsteinvik. Nå tar han steget opp i Eliteserien med tangotrøyene fra Ålesund.

– Vi er veldig fornøyde med ansettelsen av Sindre. Han kjenner sunnmørsfotballen veldig godt, har et stort nettverk og tanker om utvikling som er i tråd med våre, forteller sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland, og legger til:

– Sindre brenner for fotball og spillerutvikling. Han er rik på erfaring fra egen spillerkarriere og gjennom flere ulike roller i Hødd gjennom mange år. Hødd har drevet godt gjennom veldig mange år og har fått utrolig mye ut av ressursene. Jeg er sikker på at Sindre vil ta med seg erfaringer som vil komme AaFK og sunnmørsfotballen til gode i årene fremover.

Sindre Eid gleder seg til å komme i gang i sin nye jobb.

– Det har lagt litt i kortene at jeg ønsket å gjøre noe annet. Når det dukket opp en slik mulighet, så er det selvfølgelig spennende. Jeg er utrolig takknemlig over å få en slik mulighet og ser frem til å sette i gang. Det å få jobbe i en Eliteserie-klubb og jobbe i toppfotballen med å utvikle og videreutvikle fremtidens AaFK-spillere i Eliteserien er utrolig spennende. Ikke minst å få jobbe i team med masse dyktige folk som AaFK har etablert, sier Sindre, som har 30 års erfaring som spiller og trener. Den erfaringen tar han med seg til Aalesund.

– Jeg har selv gått veien som spiller til toppfotballen og håper mine erfaringer og min kompetanse kan bidra til at AaFK de kommende årene blir enda dyktigere på dette feltet, legger 45-åringen til.

Sindre benytter anledningen til å takke Hødd for ei flott tid. Gjennom 25 år har han fått være med på å utvikle klubben både på og utenfor bana.

– Det har jeg gjort i lag med mange dyktige og engasjerte kollegaer. Jeg ønsker Hødd alt det beste i tida fremover, sier AaFKs påtroppende utviklingsleder.

Annonse
DEL