Magisk aften for «Tito Magic». Sunnmøringen tryllet vekk alle konkurrentene innen familiemagi.

Annonse
Gardane langs Storfjorden

Til tross for et bidrag i siste liten, vant Ålesunds magikeren, Kenneth Tito Remme førsteplassen og Merlin-medaljen for beste familiemagi.

– Det gikk helt til topps! Jeg skjelver enda etter alt for mye skryt av dommerne. Jeg klarte det! Skriver Kenneth Tito Remme på sin facebook-side.

Han benyttet seg av muligheten til å melde seg på Thailand Magic Extravagansa i Bangkok. Der møtte han godt forberedt, men da Remme ankom Bangkok, skulle det vise seg at hans forespørsler hadde blitt misforstått. I site liten måtte han begynne å planlegge bidraget sitt på nytt.

Remme lot seg ikke stoppe av problemene med illusjonene. Han satt sammen et show i siste liten. Remme forteller at han på magisk vis klarte seg til finalen.

– Jeg var utrolig nervøs men siden jeg allerede hadde tatt turen til Bangkok så gjorde jeg det beste ut av det og satt sammen et nytt program. Det ble fem minutter med øving før jeg ble kastet ut på scenen med to lånte assistenter som fikk intruksjoner i siste liten, utrolig nok karret jeg meg til finalen på mysisk vis, forteller Remme.

Remme konkurrerte mot magikere fra hele Asia, likevel klarte han å imponere dommerene stort og fikk blant annet skryt av selveste Tony Hassini som er grunnleggeren av prisen.

– Konkurransen var hard og krevende, jeg kom fra lille Norge til deres hjemmebane. At jeg skulle få tildelt en Merlin medalje for beste familiemagi hadde jeg ikke forventet. Jeg er glad Tony Hassini likte det jeg gjorde, han var tydelig på at allerede før showet mitt var ferdig, så skjønte han på humringen til de andre dommerne at dette var vinner nummeret. Det at jeg la til litt morsomme elemter viste seg å gjøre susen for finalen, forteller Remme.

Vil starte skole i Ålesund

I fremtiden ønsker Remme å få i gang en magisk festival og skole i Ålesund. Han håper at flere folk i Ålesund vil lære magi.

– Jeg har brukt tiden her nede i Bangkok på å hente inspirasjon og teknikker til å kunne få starte en skole så raskt som mulig. Magien er klar til å entre lille Ålesund og dette kan bli artig.

– Jeg håper at flere folk i alle aldere vil lære magi. Jeg ønkser å arrangere Norges første internasjonale magiske festival i Ålesund og i fremtiden skal jeg ta med meg studenter til en internasjonal konkurranse og det er for å prestere, sier Remme.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022