I den gamle Porolon-fabrikken på Vegsund har Leif Sunde offensive planer om hvordan han skal utnytte 6000 ledige kvadatmeter. I november åpner han fylkets første trampolinehall over 1500 kvadratmeter, deretter planlegger han klatrepark og svevehall.

Annonse
Se TV direkte

– Jeg har nylig vært i England og kjøpt en trampolinepark som vi håper er ferdig montert til åpning i november, forteller Sunde.  Dette blir en stor park i norsk sammenheng.

Åpner i november

Vi tar høyde for å kunne ta i mot 150 kunder om dagen i denne hallen. Blir det kø og en kjempesuksess, åpner vi en like stor hall ved siden av, sier en engasjert forretningsmann.

Han har en plan om å etablere en sportshall med forskjellige aktiviteter, først ut er altså trampolineparken. Med tilhørende selskapslokale.

– Vi tilrettelegger for arrangement som feiring av fødselsdager eller andre arrangement og har 600 kvadratmeter selskaplokale til formålet.

Klatrepark og svevehall

Planene stopper ikke der, sammen med en forretningsforbindelse har han stiftet et nytt selskap som vil tilby flere sportsaktiviteter i bygget.

Vindtunnelen på Voss er en av to i landet. Foto: Youtube/Vossvind

– Det vil også kommen en klatrehall vi ønsker å åpne neste år, og en svevehall. Slike vindtunneller er ment til opplæring av fallskjermhoppere men har blitt veldig populært. I dag finnes det en liten en i Voss og en utenfor Oslo. Det konkurreres på høyt nivå i slik innendørs fallskermhopping.

Vi jobber nå med å finne de riktige personene som skal drive disse tilbudene for oss, avslutter Sunde.

Det kan komme flere trampolineparker på Sunnmøre framover. Det planlegges en annen trampolinepark på Blindheim og på Digernes prosjekteres det trampolineland og ninjapark i forbindelse med et treningssenter.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.