Voldastudenter starter eget byrå og satser internasjonalt.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Olav Standal Tangen fra Volda, og ørstingane Simon Dagfinrud og Stephan Ervik, skal starte tredje året på medielinja ved Volda vidergående skole. Ved siden av skolen skal de styre selskapet, Cape Branding.

– Vi har fått mye positive tilbakemeldinger om at vi har startet en bedrift, og det er veldig kjekt. Jeg synes det er spennende og svært motiverende, sier Olav.

Trioen er 19 år gamle, og har startet sitt eget profilering og visualiseringsbyrå som driver med alt fra trykk til digitaldesign. Drømmen er å konkurrere med de største internasjonale aktørene.

– Det vi er opptatte av, er å få inspirasjon fra de beste og å måle oss med de, sier Stephan Ervik

Siden de enda er unge, så har de valgt å bo hjemme noen år til. Slik at de kan etablere seg først her i norge, for å så gå videre ut i verden og kapre jobber der. De har allerede hatt kontakt med noen utenlandske firmaer som har vært interessert i tjenestene deres. Det har også vært kontakt med firmaer i nærområdet.

– Å starte menst vi bor hjemme gir oss lenger tid på å etablere, uten for mye utgifter. Når jeg er ferdig på vgs har jeg allerede over 1 års erfaring fra bransjen, sier Simon Dagfinrud.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022