Lørdag 11 oktober står lokale artister og kunstnere i kø før å støtte arrangementet på Color Line Stadion. Det som egentlig bare skulle være en liten vennefest tok helt av

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Inntektene går til den fremste ALS- forskningen i Norden ved Chlas Johanson, Karolinska institutet .Alle artistene som deltar opptrer gratis.

Robert Post, Ina Breivik, Idar Godø, Miriam Wottom fra Idol og Melody Lane står for underholdningen. De tre kunstnerene Ørnulf Opdahl, Jan Ove Ringstad og Roy Dahl holder auksjon over sine kunstverk til støtte for ALS.

Det hele startet med at Pål Eikrem, Per Ove Brudeli og Ronald Båtnes ville arrangere en liten vennefest i et lite lokale. Etterhvert ble ideen utvidet med at en kanskje kunne kombinere det med å få inn litt penger til en viktig sak.

Tok helt av

– Det var da det tok helt av. Alle vi tok kontakt med var kjempe positiv og vi forstod at dette ville bli bra. Nå håper vi at 4-500 feststemte deltakere møter opp på CLS lørdag, sier Ronald Båtnes.

De tre har fått med seg ISS som låner ut sine lokaler. Aafk med Øyvind Vebenstad i spissen har bidratt med markedsføring i forbindelse med hjemmekamper, i tillegg til på hjemmesiden til Aafk. Også Elisabeth Rundtom bidrar med markedsføring og utvikling av poster. Lyd og Lyspartner låner ut utstyr. Interiørbutikken «Herlighet» hjelper til med å skape en trivelig stemning i lokalene.

– Idar Godø som er en av artistene som skal opptre, sier at når Pål spør, da sier du ikke nei…så enkelt er det bare!

– Selv om Pål Eikrem er rammet av en alvorlig sykdom har han humor og glimt i øyet. Jeg tror ikke Pål engentlig vet hvor mange som er imponert over foredragene han holder, og hvor mye refleksjon det skaper. Da tenker vi spesielt hos helsepersonellet han foreleser for, forteller Ronald og Per Ove.

Gi din støtte

For ni år siden fikk Pål Eikrem den brutale diagnosen ALS bare 34 år gammel. Livet til den aktive læreren og tobarnsfaren frå Ålesund fikk en dramatisk endring. ALS er en dødelig muskelsykdom som ikke kan kureres. Pål har klart å sette et ansikt på sykdommen ved å være åpen og holde foredrag til både skoler og helsepersonell.

Ønsker du å gi et bidrag til ALS forskningen, kan du bruke kontonr: 4060.27.53575.
Der vil også være mulighet for å legge inn bud på kunst på e-post adresse; alskunst@mimer.no Ørnulf Oppdahl sitt trykk vil bli vist før kampen mot Odd fjerde oktober, og på fb siden(ALS Støttekonsert).

Annonse
Indre Bane ny februar 2022