og du kan bli med..

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Amcar-klubben (American Car Club of Norway) fyller 40 år i år, og feirer ved å legge ut på verdens lengste bilcruise. I perioden 2. juli til 6. august vil AMCAR, sammen med over 300 forhåndspåmeldte biler totalt og 650 personer, cruise 7600 kilometer gjennom Norge, og gjeste over 30 byer og tettsteder.

Til Ørsta på søndag

På hvert sted AMCAR stopper under Norway Cruise parkeress to amerikanske big-rig trucker med hengere, og 4 fantastiske utstillingsobjekter rulles ut. Så åpner opp traileren med scene og multimedia presentasjon av AMCAR og amcarmiljøene, AMCAR Shop, gratis AMCAR Magazine, vervepakker, musikk med mer.

Det kalles for et Road Show, og nesten uten unntak vil det foregå sentralt på torgene i sentrum av de stedene de besøker. Roasdshowet arragngeres sammen med den lokale klubben og de bilene og deltakerne som er forhåndspåmeldt som Official AMCAR Norway Tour Cruisers. I den grad plassen tillater det vil alle oppmøtte biler stilles ut på samme plass

Bli med på cruise

Du trenger ikke foreta deg noe. Heng deg på caravanen av cruisers ”der-og-da” når AMCAR kommer til ditt område eller passerer forbi. Du kan bli med bare en liten bit den dagen eller kvelden, frem til neste plass, eller du kan bli med i flere dager. Du kan være med så mye du vil og så lenge du vil. Du bestemmer selv og ordner deg selv. Ingen påmelding nødvendig.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022