Bente Flem vil låne bort huset sitt i Geiranger for å gi noen en drømmeferie i sommer.

Annonse
1914 1070×150

– Jeg mener at det er viktig at vi som har muligheten til det, kan gi andre en slik opplevelse, sier Bente.

Åpnet hjemmet
Bente og familen er bosatt i Geiranger, men har også leilighet i Molde. Huset har fire soverom, en hems og tre bad og har 10 soveplasser. På terrassen er det en jacuzzi hvor en har en fantastisk utsikt over Gerianger.

– Kjæresten min deler mitt ønske om å gi noen denne muligheten. Vi har lest en del om andre som har gjort det samme, med gode erfaringer. Vi håper at dette kan inspirere andre til å gjøre det samme, det er jo mange hus og hytter som står ledige om sommeren.

Har fått flere henvendelser
Hun kommer opprinnelig fra Flemsøya og er bosatt i Geiranger. Nå vil hun låne bort huset sitt til en barnefamile som ikke har mulighet til å reise på ferie selv.

– Jeg har allerede fått flere henvendelser, både fra Norge og utlandet. Det kom en henvendelse fra Island, men de trengte også flybillett og det har jeg ikke mulighet til. Jeg vil gjerne åpne hjemmet mitt og la andre få oppleve det fantastiske Geiranger om sommeren.

Hun tar mot alle henvendelser på bentekflem@gmail.com

Bestemmer seg snart
I løpet av en ukes tid kommer hun til å bestemme seg for hvem som får tilbudet. Mye av gleden er jo å kunne se frem til å reise på ferie.

-Jeg husker godt hvor mye jeg gledet meg til å reise på ferie da jeg var liten. Jeg håper at dette går bra, for da har jeg lyst til å gjøre det samme neste år også.

Hun har også fått lokalt næringsliv med på å støtte familien med varer og tjenester. Næringslivet her i Geiranger har vært helt utrolig, det bruker de også å være, sier hun.

Med på kjøpet får også den heldige familen alt fra gratis innganger, mat, drikke, bading, is, sjokolade, tur til Møllstunet og til lån av lavo.

Annonse
Indre Bane 1070×240