NAF vil samle MC-miljøet for å skape bedre sjåfører

Annonse
Gardane langs Storfjorden

NAF MC Møre og Romsdal inviterer MC medlemmer til samling på NAF Ålesund Motorstadion i Olsvika hver tirsdagskveld i tiden framover. Den første samlingen blir 28. april, kl. 18.30 og vil være åpen og gratis for alle MC’ere.

– Vi søker å få i gang en fast, men uformell medlemskveld på tirsdagskvelder i tiden framover, sier Dag Halkjelsvik i NAF.

Sosiale samlinger

Målet er å samle flest mulig MC interesserte til felles sosial samling og MC kjøring på tvers av MC klubbene i fylket.

– Her vil man få mulighet til å bl.a. å øve på MC ferdigheter, kjeglekjøringsøvelser, lære av hverandre, avtale turer, etc.

Får trene på grus og asfalt

NAF- banen i Olsvika er for det meste asfaltert, men den har også noen partier med grus. Så her vil man også kunne bli mer fortrolig med gruskjøring for dem som måtte ønske det.

– Vi håper å få skape et sunt og aktivt MC miljø på Sunnmøre med fokus på MC sikkerhet og ferdighetstrening, så det vil bl.a. legges opp til forskjellige øvelser med kjegler o.l. både på asfalt og på grus.

Dette er hovedsakelig et tilbud for NAF- MC medlemmer. Det vil være mulig å tegne medlemskap ved oppmøte i Olsvika. Ikke-medlemmer som ønsker å delta på aktivitetene må betale kr. 100.- pr. gang.

– Disse samlingene blir ikke bedre enn det vi klarer å skape selv, så det er fint om alle/noen vil være med å bidra der det trengs. Og kom gjerne med forslag til aktiviteter og hvordan vi kan gjøre disse samlingene interessante for alle fremover. Vi søker altså frivillige som kan være med å legget til rette for disse ukentlige kveldssamlingene, avslutter Halkjelsvik.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022