Double Ezy rapper om byen han har i sitt hjerte. – Ålesund er klar for Hip Hop nå, sier han.

Annonse
Se TV direkte

Augustino Kerubino kom til Norge fra Sør-Sudan som 16-åring. Elleve år senere gir han ut låta «Still got Love»(Aalesund).

– Jeg ser på Ålesund som mitt andre hjem, og jeg har lyst til å gi noe tilbake til byen. Jeg har vært veldig heldig som havnet her sier Augustino, aka Double Ezy. Ideen til låta fikk jeg i dusjen da jeg bokstavelig talt fikk en kalddusj. Da tenkte jeg at tross alt som har skjedd, har jeg fremdeles » love for my city»

Noe av det beste fra Sunnmøre

Han har tidligere deltatt i den lokale konkurransen Musikkprisen og har hatt flere låter på NRK P3 Urørt. Nå leverer både han og produsenten av musikkvideoen noe av det beste fra genren Hip Hip som noen gang er produsert på Sunnmøre.

– Jeg satser stort denne gangen og vil prøve å sette Ålesund på Hip Hop-kartet. Det er en større interesse for rock på disse kantene, men jeg prøver å bidra til at Hip Hop nå får et bedre fotfeste i byen.

Han har levd halvparten av livet her i landet og har hatt Ålesund som hjemby de ti siste årene. Med seg på «Still got love»(Aalesund) har han Kenneth Diallo og Antonio Muianga alias Kenny Stackz Cheio Dele.

Uten damer og biler

– Musikken betyr alt for meg. Jeg får utrykke følelser på den måten og musikken har hjulpet meg til å komme på rett vei her i livet. For meg er tekstene viktige, det er så mange som synger om damer og store biler.

Jeg liker å skape tekster som for eksempel hvordan folk som har det vanskelig kan forandre livene sine.

Han har drevet seriøst med musikk de siste 8 årene og er klar på hva som er det store målet.

– Jeg synger både på norsk og på engelsk, og har lyst til å vise meg fram lokalt først. Å stå på en klubbscene her i byen hadde vært fantastisk. Den store drømmen er selvfølgelig å jobbe internasjonalt, men det vil være en lang vei å gå, sier han.

Musikken er spilt inn hjemme hos venner og mixet i Ocean Sound Recordings. Videoen er produsert av Stefan Istad.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022