Stenger kortsidene og håper på VM-stemning.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

AaFk vil ha publikum på langsidene under 4.rundekampen mot Lillestrøm på fredag. – Vi håper at VM-fotballen på tv har gitt folk lyst til å se fotball «live», sier arrangementsansvarlig Øyvind Vebenstad.

Mos og Karnass er ikke spilleberettiget før 15. juli og må se kampen fra tribunen. I tillegg mangler klubben Barrantes som er i Brasil. – Det er imponerende hva Costa Rica har fått til i dødens gruppe, det var vel ikke mange som hadde trodd at England og Italia ble slått ut av gruppespillet til fordel for Costa Rica. Barrantes fikk noen få minutter mot England og 20 minutter mot Honduras.

Klubben har aldri tapt en NM-cupkamp på Color Lline stadion.

– Det blir ikke lett match mot LSK som feide Strømsgodset av banen før VM-pausen. Jeg tror ikke spillerne lar seg påvirke av de utenomsportslige problemene klubben har. Det blir en viktig kamp for vi vil så gjerne spille en cupfinale i jubileumsåret.

– Vi håper mange med gode lunger møter opp for å skape en kjempestemning mot Lillestrøm. Møt opp i god tid så slipper du å stå i kø mens Leke skårer sine to første mål for kvelden, ler Vebenstad.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022