Om Sunnmøre LIVE!

 

Våre sendinger ser du på  RiksTV (kanal nr 52) alle dager fra 1730 til 2400 + lørdag og søndag mellom kl 0900-1200. Get (kanal 32 i Møre & Romsdal, kanal 132 i Sogn og Fjordane) Canal Digital – kanal 126,  24 timer i døgnet (Altibox kommer snart med kanalnr.)

Etter hvert kan du se oss også på Apple TV og andre plattformer. Sunnmøre LIVE! har konsesjon for Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, og vi kan nå 390.000 personer gjennom våre sendinger.

Vi er nå installert i nye lokaler i Spjelkavik, (Sundegården) der det er bygget opp flere typer studio, bl.a. kjøkkenstudio for produksjon av matprogrammet «Mat med Nesje».

Til vårt nye «Snakkis» studio inviterer programleder Frank Sekkeseter, lokale gjester. Her skal det bli rom for engasjement, med stor variasjon i tema.

Sport står også på agendaen gjennom programmet «Indre Bane». Vi har avtaler med en rekke fotballag som vil ta oss med tettere på klubben og la oss få føle på forventningene til neste kamp. Mange lag i ulike divisjoner ønsker et samarbeid med oss på formidling av dette.

Vi formidler aktuelle saker og historier fra Sunnmøre og om sunnmøringer. Har du et budskap du vil formidle på Sunnmøre LIVE! eller slive.no,  ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Telefon – 966 44 966               marked@slive.no              redaksjon@slive.no

Salgsleder marked: Yvonne Haagensen – 92431333    yvonne@slive.no