Hjem Mat På kjøkkenet Slik sylter og fermenterer du som en ekspert MatPå kjøkkenet Slik sylter og fermenterer du som en ekspert Av Sunnmøre LIVE! - 13. mai 2022 Del på Facebook Tweet på Twitter Kjøkkensjef Chrristopher Schønefeld ved Juvet Landskapshotell viser deg hvordan du lager et godt tilbehør til utallige retter gjennom fermentering og sylting av forskjellige grønnsaker. Annonse MER: På kjøkkenet Dette ga sunnmøringen pallplass i Tine Matcup På kjøkkenet Eksotisk og lokal tunfisk På kjøkkenet Slik lager du smakfull hvalkjøttgryte På kjøkkenet Kaker og desserter med Bjørn Holte På kjøkkenet Slik lager du god lutefisk På kjøkkenet Tør du prøve noe nytt på julaften? På kjøkkenet Pralinas hemmelighet På kjøkkenet Vet du hva nigri og sashimi er? På kjøkkenet Kongekrabbe med mango og avokadosalat På kjøkkenet Slik blir du sushi-ekspert På kjøkkenet TikTok-kokken fra Ålesund På kjøkkenet Sjekk ut dette middagstipset AnnonsePå forsiden Lasse og Kalle diskuterer sesongen så langt 1914 Elias Storøy - 30. april 2024 0 Det er skikkelig blå mandag for alle og en hver Aalesund tilhenger. Hva er det som skjer med tangotrøyene? Etter 5 serierunder... Lærlingkampen S1-E6 Matfag Lærlingekampen sesong 1 Sunnmøre LIVE! - 30. april 2024 0 Kokker kan inspire og imponere oss på kjøkkenet. Det ligger både lidenskap, kunnskap og timevis med trening bak for å bli en... Artig å se det yrende livet på bana Indre Bane Elias Storøy - 24. april 2024 0 I dagens episode retter vi søkelyset mot Aksla IL, en klubb med stor aktivitet innen både håndball og fotball for aldersgruppen fra...