Ronnie og John John jobbet for over 20 år siden i Radio 1 i Ålesund, og Skansen Radio – nå er de igjen sammen for første gang siden da i OrdentligRadio,no

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

– Dette er utrolige lyttertall, sier en begeistret redaktør i Ordentlig Radio – som også var med på å starte P4, Tor Andersen. At vi har 168 000 lyttere hver uke er veldig inspirerende, sier Tor Andersen. Vi har tross alt ikke brukt mer i markedsføring enn 4 500 kroner for å fremme noen av programmene våre på Facebook.

Ordentlig Radio etablerte regulære sendinger i november 2014. Nå viser tallene fra Opinion at daglig lytteroppslutning er 2,3%, det vil si 94 000 personer over 18 år. Ordentlig Radio har flest lyttere i Oslo og Akershus hvor sendingene også distribueres på DAB+, men det er også svært gode lyttertall i Rogaland, Agderfylkene, Buskerud, Vestfold og Trøndelagsfylkene.

-Hva er årsaken til at så mange lytter på dere ?

To sunnmøringer som programskapere

– At vi bringer journalistikken tilbake i musikken og har medarbeidere som tar norsk musikk på alvor, sier Andersen. Vi leter kontinuerlig etter den gode musikken, uavhengig av om det er kjente eller ukjente artister eller om det allerede er en ”hit”. Det gir radioen et spennende og variert musikalsk mangfold som lytterne åpenbart setter pris på. En undersøkelse TONO har gjennomført, viser at radio er der folk flest oppdager ny musikk. Ordentlig Radio har som mål å vise både bredde og gi lytterne helt nye musikkopplevelser.

Programmet «Musikkpraten», som også legges på Spotify og Tidal, går i dybden på nye utgivelser, Ronnie MAG Larsen bringer frem musikk som du har gått glipp av i sitt ”Hus forbi”, John John Bruseth snakker med damer han er interessert i og vil vite mer om i ”John John og Damene” og Toini Knudtsen tar for seg musikken som har inspirert og inspirerer norske artister i ”Tonis Time”.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022