Hovedtrener A-Lag Herre, Magnus B. Oltedal, forlater Spjelkavik ved sesongslutt 2022.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

I kontrakten som ble signert ved årsslutt i fjor, hadde Oltedal en klausul han under visse forutsetninger kunne benytte seg av, og dermed frasi seg år 2 av kontrakten. Det er denne klausulen Oltedal nå har effektuert, og siste arbeidsdag blir 31.12.2022.

-Der er ingen dramatikk i at Magnus beklageligvis forlater oss ved sesongslutt, vi synes åpenbart at det er trist, men har samtidig full forståelse for det grunnlaget dette skjer på, sier styreleder i SIL Fotball, Audun Røyset.

Dialogen med Magnus har som alltid vært god og reflektert, og der er allerede etablert ett utvalg som skal jobbe med kandidater til å overta A-lag Herre i 2023. Under særdeles utfordrende forhold de første 18mnd av kontrakten, leverte laget under Magnus, fra første spark i fjor høst, der vi var i Post Nord Ligaen i 15 minutt av siste serierunde, skriver klubben i en pressemelding.

-Selv om resultatene hittil i år har vært noe mere variable, er det svært gledelig at unge spillere fra egen klubb, har tatt store steg under Magnus, og etablert seg i A-stallen.
Vi ønsker Magnus alt det beste og kun det beste i fremtiden, og takker ydmykt for innsatsen og det han har tilført Spjelkavik.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022