Seks år etter nedrykket fra 1. divisjon er Hødd endelig klare for 1. divisjon igjen. Det ble en folkefest på Høddvoll  sist lørdag, når hjemmelaget slo Tromsdalen i sesongens viktigste kamp. En kamp som ble full av nerver.

Annonse
Villa Nellas hage

Før kampen mot Tromsdalen, med over 2000 tilskuere og ny publikumsrekord på Høddvoll, var forutsetningene klare. Med seier var Hødd garantert opprykk. Hødd kunne også klare seg med uavgjort og tap, avhengig av hvordan det gikk i oppgjøret mellom Ull/Kisa og Levanger.

Det ble en kamp full av nerver. Hødd spilte seg fram til en rekke målsjanser uten å få ballen over mållinjen. Hødd var lenge best, men like før pause fikk Tromsdalen et frispark. Skuddet som kom fra like utenfor 16-meteren skiftet retning og gjorde jobben vanskelig for målvakt Ole Monrad Alme og Tromsdalen gikk opp i ledelsen. Til pause var det Ull/Kisa, som var på opprykksplass når lagene gikk til pause med 0-1.

I 2. omgang fortsatte hjemmelaget å skape sjanser og til slutt satt det første målet. Andreas Helmersen fikk hodet på et langt innlegg og utlignet på Høddvoll 15 minutter ut i 2. omgang.

På dette tidspunktet hadde Levanger sablet ned Ull/Kisa og ledet hele 3–0. Dermed var oppykksfesten nesten sikret.

Til slutt var det Magnus Bruun-Hansen som ble historisk å satte inn 2-1 i det 77. minutt. En overlykkelig og rørt trener, Joakim Dragsten, kunne konstatere at det blir OBOS-spill neste sesong.

RØRT TIL TÅRER: En overlykkelig og rørt trener, Joakim Dragsten, kunne konstatere at det blir OBOS-spill neste sesong (FOTO: Magnus Antonsen / SunnmøreLIVE)

Se bildene fra folkefesten på Høddvoll 

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.