I løpet av den første helga med Stikk UT! Festival ble det registrert mer enn 21 000 turer i fylket vårt. 8 700 turgåere har vært med på å markere starten på friluftslivet uke.

Annonse
Villa Nellas hage

Denne uka inviteres enda flere ut på tur når Stikk UT! nå oppfordrer bedriftene til å ta de ansatte med på tur i lunsjpausen.

 

Endelig kom sola!
Nydelig høstvær ga de perfekte rammene for startskuddet på den aller første Stikk UT! Festivalen og turfolket kjenner virkelig sin besøkelsestid! På sosiale medier florerer det av vakre turbilder merket #stikkut. Øverst på lista over besøkte turmål så langt i år troner Lillevatnet i Ålesund Kommune. Varden på Kirklandet i Kristiansund ligger på andreplass rett foran rundturen på Romsdalsmuseet og i Reknesparken i Molde. Turen som flest antall personer har registrert er Svevestien på Atlanterhavsveien.

Stikk UT! til lunsj
Som en del av markeringen av friluftslivets uke som nå pågår i hele landet, inviterer friluftsrådene nå i fylket til å stikke ut i lunsjen. Her er alle hjertelig velkommen til å delta, og det har spesielt gått ut invitasjoner til bedriftene som er påmeldt i årets Stikk UT!.

Det vil bli arrangert åpne fellesturer rundt om i fylket og flere av disse innebærer også både gratis kaffe og noe godt til kaffen.

Første arrangement var ved Lillevatnet i dag. Her møtte turgåere både Sunnmøre Friluftsråd, Stikk UT! sin hovedsponsor Sparebanken Møre, som delte ut vannflasker til de 50 første og samarbeidspartner Wattn som delte ut sjokolade til alle som tok turen i dag.

Resten av uka arrangeres det turer i samme stil rundt omkring i fylket:
Ålesund: Sunnmøre friluftsråd og Ålesund frivillegsentral arrangerer fellestur til Rundskue tirsdag 6. september klokka 12:00-13:30, med start frå Aksla parkering kl. 12.00. Etter Rundskue går turen til Naturmøteplassen ved Dam 2 der det blir enkel servering og konkurransar med premie.

Hareid: Sunnmøre friluftsråd og Hareid kommune arrangerer fellestur til Gamleåsen i Hjørungavåg onsdag 7. September kl. 16:00-18:00. Turstart kl. 16 frå fotballbanen i Hjørungavåg. Det blir enkel servering, og konkurransar med premiar.

Molde: Lunsjpausetur til Reknesparken onsdag 7. september klokka 11:30-12:30. Ta med matpakken og rusle en tur gjennom parken og museet og opp til posten ved paviljongen hvor Stikk UT! sin samarbeidspartner Istad Kraft spanderer kaffe og kanelboller på alle som kommer.

Rauma: Lunsjpausetur til Kammen, torsdag 8. september. Oppmøte ved Tindesenteret kl. 11:00. Ta med matpakken og blir med på tur, uttrekkspremier blant alle som deltar.

Kristiansund: Lunsjpausetur til Kvernberget, fredag 9. september klokka 11:00. Ta med matpakken og bli med å gå sammen med oss i friluftsrådet opp til Kvernberget hvor vi spanderer kaffe og sjokolade på toppen. Oppmøte på parkeringsplassen i enden av Rørgata.

Les mer på stikkut.no

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.